Gratis Bilder for bedrift

Hvor kan jeg finne gratis bilder til bruk på egen nettside, bedrifts-sammenheng eller til kommersielt bruk?

Det høres nesten for godt ut til å være sant men det finnes faktisk flere nettsider rundt om som tilbyr dette uten en krone i gebyr.

Vi har funnet frem 3 sider som har gratis tilgang til høyoppløste bilder som du kan benytte på alt fra blogg til produktbilder, illustrasjoner eller andre ting som kan komme deg til nytte. Anbefaler absolutt å alltid ha disse i bokmerkebaren din.

  1. Unsplash.com
Unsplash.com har tusenvis av bilder relatert til natur, byer, arkitektur, ferie, turer, mat og drikke, folk, helse og kultur for å nevne noen kategorier.

På bilder lastet ned fra Unsplash trenger du ikke gi link tilbake til fotograf/artist men det er ønskelig. Lisensen kalles «do whatever you want«

2) Pixabay.com

Pixabay har over 1 million bilder for gratis nedlasting. Med ca samme lisens som Unsplash kan du gjøre omtrent hva du vil med bildene uten å kreditere skaper. Du finner bilder, illustrasjoner, vectors og videoer – Helt gratis og i god oppløsning. Enkel nettside å bruke, vi anbefaler å ha en konto for å laste ned ubegrenset mengde bilder, dette er også helt gratis.

3) Pexels.com

På Pexels.com får du tonnevis av bilder fra fotografer, tatt rundt om i hele verden. Det legges til ca 70 bilder hver uke. Bildene hentes fra andre nettsider med en åpen lisens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.